Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Új! Automaták a Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

A 2022-ben bemutatott Peugeot 408 a crossoverek szegmensében kiemelkedik. Egyedi fastback kialakításával az autó egy szedán eleganciáját és egy SUV robusztusságát ötvözi. A Peugeot a 408-at innovatív modellként mutatja be, amely olyan vásárlókat céloz meg, akik a hagyományos SUV-októl vagy ferdehátúaktól eltérőre vágynak. Az autót éles vonalak, izmos sziluett és a jellegzetes „tusk” nappali menetfényekkel ellátott modern fénysor jellemzi.

A motorháztető alatt a Peugeot 408 többféle benzinmotor-változatot kínál, amelyek mindegyike a hatékonyságra és a vezetési élményre összpontosít. Az alapmotor egy 1,2 literes háromhengeres turbómotor, amely 130 lóerőt teljesít. Ez a motor egyenletes teljesítményéről és gazdaságosságáról ismert, így ideális a városi közlekedéshez és a hosszabb utazásokhoz egyaránt. A motorhoz 8 sebességes automata sebességváltó párosul, amely egyenletes gyorsulást és kényelmes vezetést biztosít. Azok számára, akik nagyobb teljesítményre vágynak, a Peugeot erősebb motorválasztékot is kínálhat.

A 408-as belseje tipikus Peugeot: stílusos és kiváló minőségű kivitel. Az i-Cockpit koncepció áll a középpontban, kompakt kormánykerékkel és magasra helyezett digitális műszerfallal. Ez intuitív és magával ragadó vezetési élményt nyújt, a fontos információk közvetlenül a vezető látómezejében vannak. A műszerfal közepén található 10 colos érintőképernyő biztosítja az infotainment rendszer elérését, és a legújabb csatlakozási lehetőségekkel, például Apple CarPlay és Android Auto rendszerrel van felszerelve. Emellett az utastér tágas és kényelmes, az első és hátsó utasok számára egyaránt bőséges lábtérrel.

Kezelhetőségét tekintve a Peugeot 408 a kényelem és a dinamika egyensúlyával tűnik ki. A felfüggesztést úgy hangolták, hogy simán elnyelje az ütéseket, ugyanakkor az autó kellő stabilitást és pontosságot nyújt kanyarodáskor. Ez teszi a 408-ast élvezetes autóvá a mindennapi közlekedéshez, de a hosszú távú utazásokhoz is. A kormányzás közvetlen és könnyű, ami hozzájárul a városi forgalomban való fürge vezethetőséghez.

Ami a biztonságot illeti, a 408-as a segédrendszerek széles skálájával van felszerelve. Gondoljon az adaptív sebességtartó automatikára, a sávtartó asszisztensre és az automatikus vészfékezésre. Ezeket a rendszereket úgy tervezték, hogy támogassák a vezetőt, és az autó alkalmazkodjon a különböző vezetési körülményekhez. Az erős építési minőséggel és a robusztus biztonsági szerkezettel kombinálva mindez magas szintű védelmet biztosít.

A Peugeot 408-at nemcsak a teljesítmény és a kényelem, hanem a tartósság jegyében is tervezték. A benzinmotorok mellett a Peugeot hibrid változatokat is kínál azoknak, akik környezettudatosabban szeretnének közlekedni. A modern technológia, a merész dizájn és a praktikus funkcionalitás ilyen kombinációja teszi a 408-ast sokoldalú választássá a széles közönség számára. A modell bevezetésével a Peugeot új mércét állít fel a crossoverek szegmensében, ahol a stílus és az innováció kéz a kézben jár.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht