Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

Új! Automaták a Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

A 2021-ben bemutatott Peugeot 308 III SW (P5) a Peugeot népszerű 308-as modellcsaládjának elegáns és sokoldalú tagja. Ez a kombi nemcsak vonzó formatervet, hanem fejlett technológiákat, tágas belső teret és hatékony motorokat is kínál, így erős versenytárs a kompakt kombik szegmensében.

A Peugeot 308 III SW formaterve markáns és dinamikus. Áramvonalas karosszériájával, éles vonalaival és merész hűtőrácsával az autó azonnal magára vonja a figyelmet. Az elöl és hátul elhelyezett jellegzetes LED-világítás hangsúlyozza az autó modern jellegét, a kifinomult részletek és a kiváló minőségű kivitel pedig hozzájárulnak a luxus megjelenéshez. A 308 SW-t úgy tervezték, hogy egyszerre legyen funkcionális és vonzó, és ez már kívülről is nyilvánvaló.

Belül a Peugeot 308 III SW tágas és kényelmes környezetet kínál. Az utastér gondosan megtervezett, kiváló minőségű anyagokkal és ergonomikus elrendezéssel. A Peugeot i-Cockpit koncepciója intuitív és felhasználóbarát vezetési élményt biztosít, kompakt kormánykerékkel, magasan elhelyezett digitális műszerfallal és középen elhelyezett érintőképernyővel. Ez az elrendezés biztosítja, hogy minden fontos információ és kezelőszerv könnyen elérhető legyen a vezető számára, hozzájárulva a vezetési kényelemhez és biztonsághoz.

A Peugeot 308 III SW a raktér és a praktikum tekintetében is kiemelkedik. A 608 literes csomagtérrel, amely a hátsó ülések lehajtásával 1634 literre bővíthető, az autó bőséges helyet kínál a csomagoknak, élelmiszernek vagy más szükséges dolgoknak. A rakodótér rugalmas elrendezése megkönnyíti a nagyobb tárgyak szállítását, az alacsony rakodóperem és a széles hátsó ajtó pedig megkönnyíti a be- és kirakodást.

A motorháztető alatt a Peugeot 308 III SW többféle hatékony hajtásláncot kínál, köztük benzines, dízel és hibrid változatot. Ezeket a motorokat úgy tervezték, hogy jó egyensúlyt kínáljanak a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság között. A plug-in hibrid változat különösen azok számára érdekes, akik környezetbarátabb megoldást keresnek, elektromos hatótávolsága ideális a mindennapi ingázáshoz.

A Peugeot 308 III SW műszaki felszereltsége is lenyűgöző. A jármű számos fejlett vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve, mint például az adaptív sebességtartó automatika, a sávtartó asszisztens és a parkolószenzorok, amelyek növelik a biztonságot és a kényelmet vezetés közben. Az infotainment rendszer olyan csatlakozási lehetőségeket kínál, mint az Apple CarPlay és az Android Auto, így az utasok könnyen hozzáférhetnek kedvenc alkalmazásaikhoz és zenéikhez.

A Peugeot 308 III SW több mint egy praktikus választás; ez egy olyan autó, amely vezetési élményt, kényelmet és stílust kínál. Fejlett technológiáinak, tágas belső terének és hatékony motorjainak köszönhetően kiváló választás a megbízható és sokoldalú kombit kereső családok és ingázók számára. A modern dizájn, a könnyű kezelhetőség és a tartós hajtásláncok kombinációja a 308 III SW-t a kombik legújabb generációjának méltó képviselőjévé teszi.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.