Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Opel Combo-e (Combo E) 2021-

Új! Automaták a Opel Combo-e (Combo E) 2021-

A 2021-ben bevezetett Opel Combo-e figyelemre méltó újdonság az elektromos haszongépjárművek szegmensében. Ez a kompakt haszongépjármű a funkcionalitást és a tartósságot környezetbarát hajtáslánccal ötvözi, így ideális a vállalkozók és vállalkozások számára, akik fenntartható választást szeretnének tenni anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kötnének.

Teljesen elektromos meghajtásával az Opel Combo-e körülbelül 275 kilométeres hatótávolságot kínál teljes akkumulátorral, ami bőven elegendő a városi elosztási útvonalakhoz és a napi utazásokhoz. Az 50 kWh-s akkumulátor a 100 kW-os gyorstöltővel mindössze 30 perc alatt 80%-ra tölthető, így az állásidő minimálisra csökkenthető. Ezáltal a Combo-e nemcsak környezettudatos választás, hanem intenzív használatra is praktikus jármű.

Az Opel Combo-e egyik legnagyobb előnye a rakodótér. Az akár 4,4 köbméteres rakodótérfogattal és 800 kilogrammos hasznos teherbírással ez az elektromos haszongépjármű ugyanolyan funkcionalitást kínál, mint hagyományos meghajtású társai. A tágas raktér rugalmasan kialakítható, így különböző típusú rakományok szállítása is lehetséges. Emellett a toló oldalajtók és a széles hátsó ajtók egyszerű be- és kirakodást tesznek lehetővé, növelve a hatékonyságot a munka során.

A technológia és a kényelem tekintetében az Opel Combo-e szintén nem hagy kívánnivalót maga után. A belső tér olyan modern funkciókkal van felszerelve, mint az érintőképernyős infotainment rendszer, a navigáció és az olyan csatlakozási lehetőségek, mint az Apple CarPlay és az Android Auto. A vezetéstámogató rendszerek, köztük a közlekedési táblák felismerése, a sávtartó asszisztens és a vészfékasszisztens növelik a biztonságot és a kényelmet vezetés közben. Ezek a funkciók a Combo-e-t nemcsak munkagéppé, hanem a vezető számára is kényelmessé és biztonságossá teszik.

Az Opel Combo-e az üzleti szektorban a fenntarthatóság iránti növekvő igényre is reagál. A vállalatokat egyre inkább arra ösztönzik, hogy csökkentsék szénlábnyomukat, és zöldebb alternatívákra térjenek át. A Combo-e tisztán elektromos hajtáslánca nemcsak segít a vállalatoknak megfelelni ezeknek az igényeknek, hanem hosszú távon alacsonyabb üzemeltetési költségeket is eredményezhet a csökkentett üzemanyag- és karbantartási költségeknek köszönhetően. 

Összefoglalva, az Opel Combo-e egy sokoldalú és praktikus elektromos haszongépjármű, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy fenntarthatóbbá tegyék működésüket anélkül, hogy a funkcionalitás és a teljesítmény terén kompromisszumot kötnének. Lenyűgöző teherbíró képességével, modern technológiáival és környezetbarát meghajtásával a Combo-e értékes választás a jövőt felvállaló vállalatok számára.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht