Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Nissan Qashqai e-Power 2022-

Új! Automaták a Nissan Qashqai e-Power 2022-

A 2022-ben bevezetett Nissan Qashqai e-Power fontos lépést jelent a Nissan crossover-kínálatának fejlődésében. Ez az innovatív hibrid SUV egyedülálló vezetési élményt kínál az elektromos hajtás és a kizárólag generátorként működő belsőégésű motor hatékonyságának ötvözésével. Ez az e-Power nevű rendszer Európában először a Qashqai modellel válik elérhetővé, és azt ígéri, hogy áthidalja a teljesen elektromos járművek és a hagyományos hibridek közötti szakadékot.

A Qashqai e-Power a jövőt szem előtt tartva készült. Egy 1,5 literes háromhengeres benzinmotort használ, amely egy villanymotorral kombinálva működik. A hagyományos hibridekkel ellentétben a belsőégésű motor nem hajtja közvetlenül a kerekeket. Ehelyett egy akkumulátort tölt, amely az elektromotort hajtja. Ez az elektromos járművekre jellemző sima és csendes vezetési élményt eredményez, anélkül, hogy a vezetőnek az akkumulátor külső áramforrásról történő töltéséről kellene gondoskodnia.

A Nissan Qashqai e-Power formaterve modernséget és robusztusságot sugároz. A letisztult vonalak és a dinamikus stílus sportos megjelenést kölcsönöz az autónak, míg a tágas és fényűző belső tér kényelmet és stílust kínál a vezető és az utasok számára egyaránt. A fejlett technológiák és a kiváló minőségű anyagok a belső térben prémium érzetet keltenek. Vegye figyelembe a puha anyagok használatát, a tágas, 12,3 hüvelykes digitális műszerfalat és a központban elhelyezett infotainment rendszert, amely zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és könnyű kezelhetőséget kínál.

Vezetési teljesítményét tekintve a Qashqai e-Power lenyűgöző egyensúlyt kínál a teljesítmény és a hatékonyság között. Az elektromotor közvetlen nyomatéka élénk gyorsulást biztosít, miközben az intelligens energia-visszanyerő technológiák hozzájárulnak az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz. Az e-Power technológia biztosítja, hogy a belsőégésű motor mindig a leghatékonyabb tartományban működjön, ami alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és tisztább környezetet eredményez.

A Nissan számára a biztonság mindig is prioritást jelentett, és ez alól a Qashqai e-Power sem kivétel. Az autó számos fejlett vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve, mint például a ProPILOT Assist, amely segít a sávtartásban, a sebesség automatikus beállításában és az elöl haladó autótól való biztonságos távolságtartásban. Olyan funkciók is rendelkezésre állnak, mint az automatikus vészfékezés, a gyalogosfelismerés és a 360 fokos kamera, amelyek segítenek a vezetőnek felismerni és elkerülni a potenciális veszélyforrásokat.

Mindent egybevetve a Nissan Qashqai e-Power 2022 a hibrid járművek innovatív és előremutató megközelítését képviseli. Az elektromos vezetési élményt a benzinmotor megbízhatóságával és kényelmével ötvözve ez a SUV vonzó alternatívát kínál mind a hagyományos hibridekkel, mind a teljesen elektromos járművekkel szemben. A Qashqai e-Power meggyőzően bizonyítja a Nissan folyamatos elkötelezettségét a technológiai fejlődés és a fenntartható mobilitás iránt.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht