Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Nissan Ariya FE0 2022-

Új! Automaták a Nissan Ariya FE0 2022-

A Nissan Ariya FE0 2022 egy elektromos crossover, amely a Nissan számára előrelépést jelent mind a formatervezés, mind a technológia terén. Ez az autó az elektromos járművek evolúciójának következő lépcsőfokát jelzi, és azt ígéri, hogy új mércét állít fel az elektromos mobilitás világában.

Az Ariya futurisztikus formaterve első pillantásra azonnal szembeötlő. Letisztult vonalvezetése, aerodinamikus formája és minimalista kialakítása korszerű és fényűző megjelenést kölcsönöz az autónak. A széles orr-rész a megvilágított V alakú hűtőráccsal és az éles LED fényszórókkal erősíti az autó modern karakterét. Az Ariya sziluettje elegáns, áramvonalas tetővonala sportos benyomást kelt. Az autó hátulján feltűnő, teljes szélességű lámpasor teszi még egyedibbé a megjelenést.

A belső térben folytatódik a futurisztikus megközelítés. Az Ariya utastere tágas, és a nyitottság és a kényelem érzetét kelti. A belső térben felhasznált anyagok luxust sugároznak és kiváló minőségűek. A műszerfal letisztult és gyakorlatilag gombmentes, köszönhetően a haptikus visszajelző gomboknak és a nagyméretű érintőképernyőnek. Ez a minimalista kialakítás nyugodt és modern vezetési környezetet teremt. Az ülések ergonomikus kialakításúak és kiváló alátámasztást nyújtanak, ami különösen a hosszabb utazások során érezhető.

A technológia tekintetében a Nissan Ariya élen jár. Az autó a legújabb Nissan Intelligens Mobilitás rendszerrel van felszerelve, amely fejlett vezetéstámogató funkciókat és biztonsági funkciókat kínál. Ezek közé tartozik a ProPILOT Assist 2.0, egy olyan rendszer, amely többek között adaptív sebességtartó automatika és sávtartó asszisztens segítségével teszi lehetővé a félautonóm vezetést. Az Ariya emellett 360 fokos kamerával, parkolóérzékelőkkel és a gyalogosokat és kerékpárosokat felismerő automatikus fékrendszerrel is rendelkezik.

Ami a teljesítményt illeti, a Nissan Ariya többféle akkumulátor-opciót kínál, 63 kWh-tól 87 kWh-ig, amelyek a választott konfigurációtól függően 400-500 kilométeres hatótávolságot tesznek lehetővé egy teljes feltöltéssel. Az autó elsőkerék- és összkerékhajtással is kapható, e-4ORCE jelöléssel. Ez utóbbi jobb tapadást és stabilitást kínál, ami különösen rossz időjárási körülmények között vagy egyenetlen utakon hasznos. A gyorsulás lenyűgöző, az erősebb modellekkel kevesebb mint öt másodperc alatt lehet 0-ról 100 km/h-ra gyorsulni.

A lenyűgöző hatótávolság és teljesítmény mellett az Ariya kényelmes töltési lehetőségeket is kínál. Az autó támogatja a gyorstöltést, amely lehetővé teszi, hogy az akkumulátor rövid idő alatt jelentősen feltöltődjön. Ezáltal az Ariya nemcsak a napi ingázásra, hanem hosszabb utazásokra is alkalmassá válik.

A Nissan Ariya nem csak egy újabb elektromos autó; ez a Nissan jelképe annak, hogy merre tart a Nissan az elektromos járműveivel. Egy lenyűgöző csomagban egyesíti a stílust, a kényelmet, a fejlett technológiát és az erőteljes teljesítményt. Mindenki számára, aki progresszív és megbízható elektromos autót keres, a Nissan Ariya FE0 2022 bepillantást nyújt az autózás jövőjébe.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht