Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a MG ZS benzines 2019-

Új! Automaták a MG ZS benzines 2019-

A 2019-ben bevezetett MG ZS fontos lépést jelent az MG számára az európai piacra való újbóli visszatérésük során. Ez a benzinmotorral kapható kompakt SUV modell a stílus, a funkcionalitás és a megfizethetőség érdekes kombinációját kínálja.

Az MG ZS külseje modern és vonzó dizájnnal rendelkezik. Az elejét egy nagyméretű hűtőrács uralja, amelynek közepén feltűnően látható a jellegzetes MG-logó. A letisztult vonalak és a dinamikus formák sportos megjelenést kölcsönöznek, amely jól illeszkedik a SUV-rajongók kortárs ízléséhez. A fényszórók élesen formázottak és LED-es nappali menetfénnyel rendelkeznek, hozzájárulva a prémium megjelenéshez.

Az MG ZS belsejében a tágas és jól megtervezett utastér tűnik ki. A belső tér öt utasnak és csomagjaiknak is elegendő helyet kínál, köszönhetően az okosan kialakított üléseknek és a rendelkezésre álló hely praktikus kihasználásának. A műszerfal letisztult és érintőképernyős infotainment rendszerrel van felszerelve, amely kompatibilis az Apple CarPlay és az Android Auto rendszerrel is. Ez a rendszer megkönnyíti az okostelefon és az autó integrálását, és hozzáférést biztosít a navigációs, zenei és kommunikációs alkalmazásokhoz.

A motorháztető alatt az MG ZS két benzinmotor közül választhat: egy 1,5 literes négyhengeres és egy 1,0 literes háromhengeres turbómotor. Mindkét motort úgy tervezték, hogy jó egyensúlyt kínáljon a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság között. Az 1,5 literes motor 106 lóerős, míg az 1,0 literes turbós 111 lóerős. Ezekhez a motorokhoz a választott verziótól függően kézi sebességváltó vagy automata váltó társul. A vezetési élményt kényelmes felfüggesztés jellemzi, amely jól elnyeli az út egyenetlenségeit, és közvetlen kormányérzet, amely magabiztosságot ad vezetés közben.

Az MG ZS másik erőssége a széleskörű alapfelszereltség. Már a belépőszintű modellek is olyan fontos biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, mint a tolatókamera, a parkolószenzorok és egy sor légzsák. A magasabb felszereltségek olyan funkciókkal bővülnek, mint az automatikus klímaberendezés, a panoráma napfénytető és a fényűzőbb kárpitozás. Mindez az MG ZS-t nagyon vonzóvá teszi a szegmensében, különösen versenyképes árát tekintve.

Ami a biztonságot illeti, az MG ZS szintén jól teljesít. A modellt számos fejlett biztonsági rendszerrel szerelték fel, többek között automatikus vészfékezési asszisztenssel, sávtartó asszisztenssel és holttérfigyelővel. Ezek a funkciók nemcsak a balesetek megelőzésében segítenek, hanem a vezető és az utasok számára is megnyugtató vezetési élményhez járulnak hozzá.

Bemutatása óta az MG ZS pozitív visszajelzéseket kapott a kritikusoktól és a fogyasztóktól egyaránt. A modern dizájn, a tágas és jól felszerelt utastér, az üzemanyag-takarékos motorok és a versenyképes ár kombinációja vonzó választássá teszi a kompakt SUV-k szegmensében. Ráadásul az MG hét évre vagy 150 000 kilométerre kiterjesztett garanciát kínál, ami hangsúlyozza a jármű megbízhatóságába és tartósságába vetett bizalmat.

Az MG ZS bizonyítja, hogy az MG márka még mindig képes olyan innovatív és megfizethető járművek gyártására, amelyek megfelelnek a modern fogyasztók igényeinek. A stílus, a kényelem és a biztonság vonzó ötvözetével az MG ZS erős versenyző a kompakt SUV-k világában.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht