Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Mercedes EQE V295 2022-

Új! Automaták a Mercedes EQE V295 2022-

A Mercedes EQE V295 (2022-) mérföldkő az elektromos járművek evolúciójában, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy uralja az elektromos luxusszedánok szegmensét. A Mercedes-Benz ezzel a bevezetéssel megerősítette az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét.

Az EQE V295 külseje a modern formatervezés és aerodinamika mintapéldája. Áramvonalas vonalvezetésével és zárt hűtőrácsával az autó azonnal feltűnik, mint egy nagyteljesítményű elektromos jármű. A körös-körül LED-es világítás, beleértve a jellegzetes nappali menetfényt is, hozzájárul az autó esztétikájához és biztonságához egyaránt.

Az EQE belseje a luxus és a technológia elsöprő benyomását kelti. Az MBUX Hyperscreen, egy hatalmas, az utastér szinte teljes szélességét beborító ívelt kijelző központi eleme. Ez a képernyő a műszerfalat, az infotainment rendszert és a klímaberendezést egyetlen zökkenőmentes kezelőfelületbe integrálja. A kiváló minőségű anyagokkal kárpitozott ülések kivételes kényelmet nyújtanak, és olyan funkciókkal is felszerelhetők, mint a masszázs és a széleskörű állítási lehetőségek. A gondos hangszigetelés csendes és pihentető vezetési élményt biztosít.

A motorháztető alatt egy erőteljes elektromos hajtáslánc gondoskodik a lenyűgöző teljesítményről. A kiválasztott verziótól függően az EQE kevesebb mint öt másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/h-ra. Az akkumulátorok teljes feltöltéssel több mint 600 kilométeres hatótávolságot kínálnak, a vezetési körülményektől és a konfigurációtól függően. A töltés hatékony a gyorstöltés támogatásának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy az EQE a megfelelő töltőállomásokon körülbelül 30 perc alatt 80%-ra töltse fel magát. Ezáltal az autó mindennapi használatra és hosszú utazásokra egyaránt kiválóan alkalmas.

A Mercedes az EQE-t fejlett technológiák széles skálájával szerelte fel. Az MBUX infotainment rendszer hangvezérlést, navigációt kiterjesztett valósággal és zökkenőmentes okostelefon-integrációt kínál. Az olyan vezetőtámogató rendszerek, mint az adaptív sebességtartó automatika, az aktív követési asszisztens és az automatikus vészfékezés egyaránt növelik a biztonságot és a vezetési kényelmet. Az EQE emellett az "over-the-air" frissítésekkel rendelkezik, így az autó szoftvere folyamatosan frissíthető, anélkül, hogy a márkakereskedőhöz kellene menni.

Az EQE több mint egy elektromos luxusautó; a Mercedes fenntarthatóbb jövőre irányuló stratégiájának fontos része. A vállalat elkötelezett a teljes modellpaletta villamosítása mellett, és az EQE ebben kulcsszerepet játszik. Azzal, hogy a gyártás során megújuló energiaforrásokat és fenntartható anyagokat használ, a Mercedes fontos lépéseket tesz a CO2-semlegesség felé.

A Mercedes EQE V295 a luxus, a technológia és a fenntarthatóság harmonikus ötvözetét képviseli. Az autó lenyűgöző teljesítményével, fejlett technológiáival és kifinomult dizájnjával új mércét állít fel azzal kapcsolatban, hogy milyen lehet és milyennek kell lennie egy elektromos szedánnak. Azok számára, akik kompromisszumok nélküli elektromos vezetési élményt keresnek anélkül, hogy a luxus és a kényelem terén kompromisszumot kötnének, a Mercedes EQE meggyőző választást kínál. Az EQE V295 bevezetése megerősíti, hogy a Mercedes-Benz élen jár az elektromos jövőre való átállásban, és továbbra is a legjobb vezetési élmény biztosítása érdekében folytatja az innovációt.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht