Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Mazda CX-60 2022-

Új! Automaták a Mazda CX-60 2022-

Az autóipar folyamatosan változik, és minden évben új modellekkel találkozunk, amelyek új szintet képviselnek a technológia, kényelem és teljesítmény terén. Az egyik legfigyelemreméltóbb 2022-es újdonság a Mazda CX-60, egy SUV, amely ötvözi a Mazda hagyományos DNS-ét a fejlett innovációkkal és a kifinomult design-nal. A Mazda CX-60 egy vizuális mestermű. A külső dizájn tiszta vonalakkal és sportos megjelenéssel rendelkezik, ami elegánssá és erőteljessé teszi az autót. A jellegzetes hűtőrács és éles fényszórók magabiztos megjelenést kölcsönöznek a CX-60-nak, míg a finom króm részletek és az úszó tető dizájnja kiemelik a luxust és a kifinomultságot. A Mazda a Kodo dizájnfilozófiát alkalmazta, amelynek eredményeként a jármű még akkor is áramlik és energikus, amikor áll. A széles sárvédők és az impozáns 20 colos felnik sportos jellegét hangsúlyozzák.

Amint belépsz a Mazda CX-60 belső térbe, azonnal egy luxus és kényelem oázisában találod magad. Az utastér magas minőségű anyagokból készült, mint például a Nappa bőr, juharfa és króm díszítések, amelyek növelik a kifinomultság és minőség érzetét. A tágas utastér kényelmes üléseket kínál öt utas számára, és az állítható, memóriás ülések biztosítják, hogy mindenki tökéletes helyzetben üljön. A CX-60 felszereltségéhez tartozik a legújabb Mazda infotainment rendszer is. A 12,3 hüvelykes érintőképernyő intuitív és könnyen kezelhető, navigációt, okostelefon integrációt Apple CarPlay és Android Auto segítségével, valamint prémium Bose hangrendszer biztosítja a kiváló hangminőséget.

A Mazda CX-60 motorházteteje alatt erőteljes és hatékony hajtásláncok találhatók. A Mazda különböző motorváltozatokat kínál, beleértve a 2,5 literes négyhengeres benzinmotort és a fejlett plug-in hibrid hajtásláncot. A hibrid változat egyesíti a 2,5 literes benzinmotort egy elektromotorral, ami lenyűgöző teljesítményt és kiváló üzemanyag-hatékonyságot eredményez. A CX-60 vezetési élménye páratlan a sportosság és a kényelem tökéletes egyensúlyának köszönhetően. Az autó felszereltségéhez tartozik a Mazda i-Activ AWD rendszere is, amely optimális tapadást és stabilitást biztosít minden útviszonyban. Emellett a Skyactiv alvázarchitektúra dinamikus és reaktív vezetési élményt nyújt, míg a javított zajszigetelés és sima vezetés növeli a kényelmet.

A biztonság a Mazda CX-60 prioritása. A modell számos fejlett biztonsági rendszerrel van felszerelve, amit i-Activsense néven ismerünk. Ezek magukban foglalják az adaptív sebességtartó automatikát, holttérfigyelő rendszert, sávtartó asszisztenset, automatikus vészfékezést és közlekedési táblafelismerést. Ezek a technológiák együtt dolgoznak, hogy támogassák a vezetőt és csökkentsék a balesetek kockázatát. Emellett a CX-60 rendelkezik egy head-up kijelzővel, amely fontos vezetési információkat vetít a szélvédőre, így a vezető szemeit az úton tarthatja. A 360 fokos kamera és a parkolásérzékelők könnyebbé teszik a parkolást és a manőverezést szűk helyeken.

A Mazda CX-60 új mércét állít fel az SUV-kategóriában elegáns designjével, luxus belső tereivel, fejlett technológiájával és lenyűgöző teljesítményével. Legyen szó kényelmes családi autóról vagy dinamikus és hatékony vezetési élményről, a CX-60 mindent nyújt. A Mazda hű marad Jinba Ittai filozófiájához - az egyensúlyhoz az autó és a vezető között - és a CX-60 modellel még magasabb szintre emeli azt. Ez a modell minden bizonnyal figyelemre méltó választás mindenki számára, aki első osztályú SUV élményt keres.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht