Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Új! Automaták a BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Az elegancia, a teljesítmény és az innováció ötvözéséről híres BMW a G23 4-es sorozat kabriójának bemutatásával ismét magasra tette a lécet. A 2021-ben bemutatott kabrió a stílus, a technológia és a vezetési élmény csábító kombinációját kínálja.

A BMW G23 Cabrio merész és modern dizájnja egyszerre sportos és kifinomult. A jellegzetes, nagyméretű veserács összetéveszthetetlenül BMW-s, és erőteljes megjelenést kölcsönöz az autónak. A hosszú motorháztető, a rövid túlnyúlások és az elegáns, áramvonalas vonalak hozzájárulnak a dinamikus esztétikához, amely azonnal magára vonzza a figyelmet. Nyitott tetővel a G23 Cabrio elegáns, nyitott sportautóvá változik. A mindössze 18 másodperc alatt nyitható vagy zárható szövettető klasszikus kabrióélményt nyújt, miközben zárt tető esetén kiváló hangszigetelést és hőkomfortot biztosít.

A BMW G23 belső tere a luxus és az innováció mintapéldája. A kiváló minőségű anyagok, például a Vernasca bőr és a finom fa prémium hangulatot teremtenek. A vezetőt felhasználóbarát műszerfal fogadja, amely a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, köztük egy 12,3 colos digitális műszerfallal és egy 10,25 colos infotainment rendszerrel, a BMW iDrive 7.0-val. Ezek a rendszerek zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és felhasználóbarát kezelhetőséget kínálnak. Ezek a rendszerek zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és intuitív kezelhetőséget kínálnak, így a vezető mindig kapcsolatban és kézben tartja az irányítást.

A motorháztető alatt a BMW G23 a hatékony négyhengeresektől a nagy teljesítményű hathengeresekig számos erőteljes motort kínál. A 420i és 430i modellek 184, illetve 258 lóerősek, míg a 3,0 literes soros hathengeres motorral szerelt M440i xDrive lenyűgöző 374 lóerőt teljesít. Ezek a motorok nyolcfokozatú Steptronic automata sebességváltóval párosulnak a sima és érzékeny teljesítmény érdekében. A G23 Cabrio vezetési élményét tovább finomítja az adaptív M futómű és az opcionális xDrive összkerékhajtás, amelyek tökéletes egyensúlyt kínálnak a kényelem és a sportosság között.

A biztonsági és vezetéstámogató rendszerek szintén kiemelkedő szerepet játszanak a BMW G23 Cabrio modellben. Az olyan szériafelszereltségek, mint az adaptív sebességtartó automatika, a sávtartó asszisztens és az automatikus vészfékezés hozzájárulnak a biztonságos vezetési élményhez. Emellett számos opcionális funkció is elérhető, mint például a head-up display, a parkolóasszisztens és a 360 fokos kamerarendszer, amelyek tovább fokozzák a vezetési élményt.

A BMW G23 4-es sorozat Cabrio megtestesíti mindazt, amit a BMW képvisel: a dinamikus kezelhetőséget, a fényűző kényelmet és a csúcstechnológiát. Akár nyitott tetővel szeretne lazán cirkálni a tengerparton, akár sportosan élvezni a kanyargós utakat, a G23 Cabrio egyszerre kínál élvezetes és kifinomult vezetési élményt. Ez a kabrió nem csak egy újabb autó, hanem a stílus és a teljesítmény olyan megnyilatkozása, amely minden vezetést élménnyé tesz.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.

De producten uit dit bericht